el. udiareň Anuka

Nový spôsob domáceho údenia rýb, hydiny, bravčového a jahňacieho mäsa, zeleniny, húb, orechov, syrov...

Ďalšie informácie

el. udiareň anuka - kúpiť v e-shope

Údené mäso, ryby a ďalšie údené výrobky patria v našej kuchyni k obľúbeným jedlám. Jedinečnú chuť však získajú len domácim údením. Tradičný spôsob údenia studeným dymom je náročný na prípravu mäsa aj na údenie.

Elektrická udiareň ANUKA ponúka údenie teplým dymom, pri ktorom sa pokrmy údia a zároveň tepelne upravujú pri teplote okolo 190°C. Dymom voňavé pokrmy sú v priebehu hodiny pripravené. Nie sú vhodné na dlhodobé skladovanie. V udiarni ANUKA si však môžete pripraviť vždy čerstvé údené špeciality.

Na údenie sa výborne hodí bravčové, jahňacie mäso, hydina, ryby (losos, pstruh, kapor), morské plody, klobásy, párky, zelenina, huby, syry a ako špecialita orechy a mandle.

Novú chuť a vôňu dodajú údeným pokrmom pikantné marinády a bylinkové zmesi. Nielen marinády, ale aj piliny ANUKA, ktoré môžeme pokropiť vínom, alebo môžeme do nich pridať bylinky, či korenie (rozmarín, šalvia, aníz, kúsky škorice, sušená ovocná kôra). Dodajú pokrmom exotickú chuť. 

Elektrická udiareň ANUKA je skvelým obohatením pre všetkých, ktorí majú radi tradičnú chuť doma údeného mäsa, tak i pre tých, ktorí radi experimentujú s novými chuťami a radi skúšajú a pripravujú nové recepty.